Magyar

 

 

English

 

 

Deutsch

 

 

 Főoldal
 Galéria/portrék
 Galéria/vegyes
 Galéria/eladó

 Portré születése

 Kiállítások

 Meghívó
 Ajánlások

    Vatikánból

     megrendelőktől

 Média

 Megrendelés
 Elérhetőség

 

 

FONTANY-ART  -  A XXI. SZÁZAD KLASSZIKUS MŰVEI

 

 FONTÁNYI ATTILA

A MAGYAR MŰVÉSZ A FEKETE-ERDŐBŐL

 

 

Portréfestményt rendelni érdekes és egyszerű feladat. Kezdete egy életre szóló, magával ragadó élménynek, ami generációról generációra hagyományozódhat.

 

A művész, a személyes találkozás alkalmával igyekszik minél több, minél pontosabb benyomást kapni a leendő modell személyiségéről.

 

Ha bármilyen okból a személyes találkozás nem lehetséges, kizárólag fénykép alapján is van lehetőség portrét festeni. Fontos, hogy a modell környezete által tipikusnak tartott fénykép alapján készülhessen az alkotás. De ez esetben is a művész szeret minél több fényképet tanulmányozni, hogy megismerje és megalkothassa a valódi tekintetet.

 

Portrék igazi klasszikus technikával, olaj vásznon, a megrendelő igényétől függően, különböző méretekben készülhetnek.

 

 

Érdekes feladat a festészettel lehetővé váló "időutazás", térbeli és időbeli kalandozás is! Már elmúlt időket, helyeket, személyeket újraidézni!

 

 

Festmények személyes témával:

 

A konkrét személyekről készülő portrék mellett, a művész szívesen építi be egyéb témáiba is – tájképek, életképek, csendéletek, épületek… - a megrendelők személyes emlékeit, kötődéseit, meghatározó, számukra kedves pillanatait, helyeit is!

 

A személyes témájú egyéb képek, akvarell technikával vagy olaj-vászonnal készülhetnek.

 

További információ az info@fontany-art.com e-mail címen!

 

 

 

* Minden jog fenntartva! *

* Az oldal szerzői jogvédelem alatt áll, részleteiben vagy egészében való másolása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges! *